Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop Kamieni Duchowych Z Best Kapitana

ziga95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to możliwe żebym ubił 21 best kapitanów i nie dropło mi nic tylko potki. :angry:

Mam 31 lv.

czy dropnie mi ten kamień duchowy?

Dropnoł już ktoś KD z besta?

Opublikowano

Chyba dropi ale trzeba mieć niezłego farta

PS: Wiem bo koledze dropnoł i mi się chwalił przez 1/2h.

Pozdrawiam Vebre

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Dropi, ale na minimalnie mniejszym lvl :) zrób sobie bodyego 25 lvl dobre eq i jedziesz :D

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

Ja wojem mentalem 23 lvl z dmg hackiem ubilem ponad 100 kapitanow i tylko poty i yang leciały, ale podobno z rękawicą złodzieja "często" lecą KD więc możesz sprawdzić. Mi osobiscie jeszcze nie dropnął ale sie nie poddajeXD

Na rękawice mozesz uzbierac dzieki sponsorpay. Na forum jest tut jak to zrobicXD

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

Dropią kamyczki duchowe ale naprawde bardzo żadko. Kiedyś mi poleciał ale zabilem za to z 100 bestow. podobno z rekawica czesto lotaja.

Opublikowano

Na 20-30 lvlu nie ma co liczyc na drop kd. Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze na dropienie tego najlepszy jest body/wp 35-40 lvl + rękawica. Mozna zainwestowac troche czasu w bojowca, bo sie z nim o wiele szybciej go ubija z dobra bronia.

Pozdrawiam

asdvj.png

Opublikowano

ja słyszałem że od +40 dropią, nie wiem bo mi nie dropnął na dropku ;]

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

dropią byłem świadkiem jak gościo 28lvl sura wp ubił go i mu kamyczek dropnoł bez rękawicy podobno ale nie wiem czy mówił prawde czy ma rękawice czy nie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Matko ogarnijcie się ! Jak nie wiecie jak się pisze dany wyraz to otwórzcie słownik matoły jedne... Tak to razi po oczach że się czytać na tym forum nie da "renkawice"... Żeby nie było spamu mi bez rĘkawicy na 41 poleciał ;)

Opublikowano

Na forum mt2 widziałem ss na którym było pokazane woj body 30lv i na czacie pisało że zdobył lamień duchowy a gdzieś tam dalej leżał best kapitan :P

Opublikowano

Ja z 20 lvle, wojownikiem z DMG hackiem, chodziłem na metiny 20/35 lvle i zawsze jak szukałem metinów, znajdowałem też best kapitana (około 2 na 1CH) Chodziłem może z 6h dziennie na te metiny, i nie dropnoł k.duchowy,

Za to innym razem Sura WP 28 lvl miałem DH, koleś jakis +35 (nie pamiętam już) bił besta ja niby też ale mialem to DH, loglem szybko jak go zabiliśmy, potem wszedłem na inne CH, patrze a tu kamyczek ... na grymuar jak jeszcze po 10kk chodziły ;D

Nie wiem jak to jest z rękawicą, bez mi tylko raz dropnoł,

Opublikowano

Moim zdaniem żeby mieć rękawicę na 30 min ;D nie musisz dawac IS mozna isc z dh na metki 80+ i krasc dropa ninja daggerem z kryciem sie na M1 ;D albo kupic paręszkat krolowej pajakow mi polecialy 2 z 5 szkat na 30 min i w tym czasie 2 fmsy z besta 1 mail sr 26 ;D

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

A juz mam 2 warny za sygne :/ bo jest za duża

Opublikowano

sam jestes rzadkosc wez se zrob sure bm 20 lvl eq +9 kup se renkawice 1 besta i masz kamyka albo fms

A ty kup se słownik ortograficzny.

@topic Słyszałem, żeby dropnął to trzeba mieć lvl zbliżony do niego. Czyli 40-44.

Opublikowano

Tak dropi na PL'u z besta kamyki, mój brat dropnął jak miał 18 lvl tzn ubil go razem z kolega i dla brata droplo kamyk tak wiec to mozliwe!!

Opublikowano

KD z best kapitana dropi ale jest jakaś szansa na to 10% lub mniej z rękawicą około 40% tak myślę, ja na 35-41lvl ubiłem z 30 kapitanów ani jeden KD tylko same potki yangi i strona pamiętnika z misji xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...